Søg
Søg

Oplev en fantastisk dag med fiskeri ved Klegod Fiskesø
Velkommen til Klegod Fiskesø, hvor du kan få en uforglemmelig dag med fiskeri i naturskønne omgivelser! Vores put-and-take-sø strækker sig over hele 12.000 kvadratmeter, og er hjemsted for et væld af ørreder. Uanset om du er en erfaren lystfisker eller en nybegynder, vil du føle dig godt tilpas her, da vi gør det let og sjovt for alle at nyde fiskeriet. Det er et ideelt sted at slippe væk fra hverdagens stress og få en rolig dag med fokus på afslapning, natur og selvfølgelig – fiskeri.

Put-and-Take Fiskesø
Klegod Fiskesø er en klassisk put-and-take-sø, hvor der løbende sættes nye fisk ud for at sikre optimale fangstmuligheder. Det betyder, at du altid har en god chance for at få noget på krogen, uanset din erfaring. Fiskene er primært ørreder, og vi gør vores bedste for at sikre en velplejet sø, så du har en sjov og succesfuld fisketur. Det er en oplevelse for hele familien – børn, voksne og alle imellem – hvor man sammen kan dele glæden ved at fange sin egen fisk. Denne form for fiskesø er perfekt til en afslappet fisketur uden behov for avanceret fiskeudstyr eller ekspertise.

Naturskøn belligenhed
Vores fiskesø ligger ikke blot i nærheden af Ringkøbing Fjord, men også omgivet af frodige, grønne landskaber, der strækker sig så langt øjet rækker. Her vil du opleve en følelse af ro og forbindelse med naturen, der gør fiskeriet endnu mere behageligt. Områdets skønhed skaber den perfekte baggrund for en dag, hvor du kan koble helt af fra hverdagens travlhed. Samtidig tilbyder vi faciliteter, der sikrer, at din tid ved søen bliver så komfortabel som muligt, uanset om du ønsker at sidde ved bredden og nyde udsigten eller gå rundt i området for at finde den perfekte fiskeplads.

Så hvis du vil opleve en dag med fiskeri og afslapning, der kombinerer smukke naturomgivelser med en spændende fiskerioplevelse, er Klegod Fiskesø stedet for dig.