Lake Detail

16
Put and Take fiskesoer - Danmark
I de naturskønne omgivelser på Holms land Klit, mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, finder du Klegod Fiskesø (5 km nord for Hvide Sande). I to søer på tilsammen 12.000 m² er du sikker på en god fiskeoplevelse. Vi udsætter regnbueørreder – og med Holmslands Klit som panorama er du sikker på en rig naturoplevelse året rundt. Vi udsætter regnbueørreder i forhold til solgte fiskekort, så du altid er sikker på gode fangstmuligheder. Nyd dagen ved Klegod Fiskesø.

Omkring søerne er der borde, bænke og gode læskure. I fiskehuset har vi en ny indrettet opholdsstue og en overdækket terrasse med dame-, herre og handicap toilet.

Vi har gode rensefaciliteter og en orme- og grejautomat samt en vekselautomat. Legeplads og mulighed for grill. Fiskekort købes ved møntautomaten, betal med 1,- 2,- 5,- 10,- og 20,- DKR og EURO mønter og EURO sedler. Der er mulighed for betaling via mobilepay.

Søerne og omgivelserne er velegnet til skole/firmaer og familiefisketure. Ring og aftal gruppepris.
---------------------------------
Særligt for handicappede og gangbesværede:
Der er let adgang for handicappede og gangbesværede til denne sø.
Her er handicapvenlig toilet
Handicappede betaler almindelig pris for fisketid, men handicappedes hjælper har gratis adgang mod forevisning af gyldigt ledsagerkort. Hvis hjælperen selv ønsker at fiske, betaler denne ligeledes almindelig pris for sin fisketid
Priser/Preise/Prices
pr. stang/pro Rute/per rod DKK/€
2 timer/stunden/hours 110/15
3 timer/stunden/hours 140/20
4 timer/stunden/hours 170/25
6 timer/stunden/hours 240/35
Ekstra time / Extra Stunden / Extra Hours 55 / 7
Ros og Ris