Lake Detail

102
Put and Take fiskesoer - Danmark

Stilbjerg Lystfiskersø

Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Børns sø Pris / Koncept
Børn under 11 år 1/2 pris.
Åbningstider
Alle dage fra 06.00 til 22.00 Natfiskeri fra 22.00 til 06.00
Søen er grundlagt i 1991 og ligger i et naturskønt område, omkranset af skov. Her kommer man rigtig tæt på naturen samtidig med at man kan fange fisk, kan man også være heldig at få et glimt af kronvildtet som bor i skoven. utroligt at dyrelivet er så rigt med kun 5 km fra Billund centrum.
Søen dækker et overfaldeareal på ca. 2600 kvm og er en grundvandssø. Den ligger i et drikkevandsområde, dermed er vandkvaliteten i top. ​Søen har forskellige dybder og huller på op til 5 meter. Det kølige grundvand og de svingende dybder gør at fiskene trives i søen, både sommer og vinter.
Vores besøgende skal have mulighed for at rense deres fangst inden den tages med hjem. Vores rensebord er placeret på bagsiden af skurvognen ved søen. Bordet bliver rengjort hver dag og skraldespanden tømmes, for at holde en god hygiejne.
Skulle der være regnvejr og blæst en dag i besøger søen, så er der placeret 3 læskure rundt om søen, samt 2 shelters, så der er mulighed for at søge læ for regnen. Det danske vejr er jo ikke altid lige til at regne med.
Der er ligeledes placeret så mange bænke som muligt rundt om søen, så der er mulighed for at sætte ned og nye sin madpakke og den skønne natur.
Ved søen er der en ny istandsat skurvogn, som byder på et fint toilet, som rengøres hver dag.
Der er ikke opstillede grille ved søen, men man er meget velkommen til at selv at medbringe en, så længe der ryddes op.

Du kan læse mere om vore priser og billet-muligheder på hjemmesiden: https://stilbjerglystfiskersoe.dk/
Ros og Ris