Lake Detail

51
Put and Take fiskesoer - Danmark

Nebel Sø Put And Take

Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Put and Take fiskesoer - Danmark
Børns sø Pris / Koncept
Lille sø, er en børne og familiesø fra påske til og med uge 42
Åbningstider
Dagligt året rundt fra kl. 05.00 til kl. 23.00
Velkommen til Nebel Sø Put and Take – ved Esbjerg
Nebel Sø er et tidligere mergelbrud og har siden 1968 været drevet som Put & Take.

Den store fiskesø har en vandoverflade på 20.000 m² og gennemløbes af et lille vandløb. Den lille sø har en vandoverflade på 10.000 m².

Der udsættes Regnbueørred og bækørreder. Put and take-søerne fyldes med varierende mængder af ørreder på ugentlig basis. Udsætningen er ikke på bestemte dage.
Fra april til og med uge 42 er den lille sø en børne og familie sø, hvor fiskene vejer fra 800 gram til et kilo. Fiske i store sø er fra 1 kilo og op til ca 6 kilo.

I fiskesøerne er der en naturlig bestand karper, gedder, sudder, brasen, med mere.. Al karper skal genudsættes efter fangst. Med lidt held kan du også fange ål, da søen først i 60èrne blev brugt til åledambrug.

Maddiker, melorme og bi-larver samt levende agnfisk er ikke tilladt på søen. Den må ikke forfodres.

Overnatning direkte ved ørredsøen
Ved søen er der tre hytter til 4 personer hver og en hytte til 2 personer. Derudover kan du også overnatte i telt, campingvogn, eller i de 4 shelters på søområdet. Alle overnatninger skal booket på gitte@dgm.nu
Til vores overnattende gæster er der, som noget nyt i 2022 lavet et lille køkken med mulighed for at vaske op, komfur, køleskab og microovn.

Der er andre faciliteter på stedet såsom en fryser til de fisk, du har fanget, gratis internet, en opvarmet udestue med TV, toiletter og badeværelser og renseplads med afløb og ferskvand.
Der afholdes løbende events, ligesom der også kan afholdes famlie udflugt, firma udflugt og ligningen.
Nærmere information på tlf 51 22 90 76

Nebel Sø blev som den først sø i Danmark bivenlig, det vil sige vi går op i biodiversiteten, og derfor anvender vi ikke gift til at holde vores areal pænt med.

Nebel Sø forpagtes og drives af Det Gamle Mejeri i Vester Nebel.
Det Gamle Mejeri privat selvejende institutioner, for unge med psykosociale vanskeligheder. De unge mennesker bor for manges vedkommende på mejeriet andre kommer kørende til på daglig basis.

Særligt for handicappede og gangbesværede:
Der er let adgang for handicappede og gangbesværede til denne sø.
Her er handicapvenlig toilet.
Ledsager med ledsagerkort til en handicappet kan komme gratis med til søen. Hvis ledsager ønsker at fiske skal der betales normalt fiskekort for denne.

Ros og Ris